Ja Rule
© Instagram

Ja Rule boos en ‘kapot’ na weigering toegang tot Groot-Brittannië voor eigen tour

De Amerikaanse rapper Ja Rule heeft zijn frustratie geuit op het socialemediaplatform X (voorheen bekend als Twitter) nadat hem de toegang tot Groot-Brittannië werd ontzegd voor zijn geplande tournee.

In een emotionele tweet verklaarde hij dat hij “kapot” is van het feit dat hij het land niet binnen mag, ondanks het feit dat hij aanzienlijke investeringen heeft gedaan in de productie van zijn eigen tour.

Ja Rule, bekend om hits als “Always On Time” en “Livin’ It Up,” gaf aan dat de weigering slechts dagen voor zijn geplande shows plaatsvond. Hij uitte zijn ongenoegen over de situatie, benadrukte de financiële inzet en de teleurstelling voor zowel hemzelf als zijn fans. Daarnaast wees hij op het feit dat het Verenigd Koninkrijk een van de weinige Europese landen is die de toegang beperken op basis van strafbladcriteria.

In reactie op de tegenvaller beloofde Ja Rule “iets speciaals voor mijn Britse fans” en moedigde hij degenen die kaartjes hadden gekocht aan om restitutie aan te vragen. De rapper benadrukte de oneerlijkheid van de situatie en riep op tot begrip voor de uitdagingen waarmee hij en zijn team werden geconfronteerd.