Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Burna Boy start bijna twee uur te laat met show in GelreDome

De langverwachte inhaalshow van Burna Boy in het GelreDome is eindelijk van start gegaan, maar niet zonder enige vertraging.

Hoewel de aanvang van zijn show gepland stond voor 19.45 uur, begon de Nigeriaanse artiest uiteindelijk bijna twee uur later, zo blijkt uit beelden en berichten op sociale media. Het was de tweede poging om het concert in te halen, nadat het oorspronkelijke concert op 17 juni werd geannuleerd na een wachttijd van zo’n 2,5 uur.

De exacte reden voor de vertraging van Burna Boy op zondagavond blijft onbekend. Het oorspronkelijke einde van de show was gepland voor 22.00 uur. In tegenstelling tot het uitverkochte originele concert, was de inhaalshow niet volledig uitverkocht.

Na de annulering van het eerste concert beweerde het GelreDome dat de vlucht van Burna Boy vertraagd was, wat resulteerde in zijn late aankomst in Nederland. Echter, organisator BonBon Entertainment weerlegde dit en stelde dat Burna Boy wel degelijk op tijd in Nederland was aangekomen, maar te laat om het concert in Arnhem te redden.

De artiest zelf gaf de schuld aan de organisator GMTLive en verklaarde dat deze organisatie niet langer betrokken zal zijn bij toekomstige evenementen van Burna Boy.

Hoewel de fans opnieuw geduld moesten hebben voor de langverwachte show, is het duidelijk dat de muzikale prestaties van Burna Boy hen ongetwijfeld hebben betoverd en de vertraging enigszins hebben verzacht. Het GelreDome bleef ongetwijfeld trillen op de ritmes van deze Nigeriaanse superster, en ondanks de hobbels op de weg, zullen de fans ongetwijfeld de onvergetelijke momenten van de show koesteren.