Rapper King Lil Jay gaat viraal na beelden man op schoot in gevangenis (VIDEO)

Rapper King Lil Jay gaat viraal na beelden man op schoot in gevangenis (VIDEO)

Een onlangs gelekte video heeft Lil Jay, een opkomende rapper uit Chicago, in het middelpunt van controverse geplaatst. De video toont Lil Jay die in de gevangenis een andere man op zijn schoot laat zitten, wat leidt tot vragen over het gedrag van de twee mannen.

Lil Jay, ook bekend als Jamar Coleman, was een prominente figuur in de opkomende hiphop-scene van 2012, waar tal van rappers uit Chicago internationale bekendheid verwierven. Hoewel hij niet dezelfde mainstream populariteit geniet als sommige van zijn collega’s, heeft Lil Jay succes geboekt met zijn virale hits.

De video, die niet helder is en de identiteit van de mannen niet expliciet bevestigt, heeft geleid tot beschuldigingen van ongepast gedrag en roept vragen op over Lil Jay’s gedrag tijdens zijn tijd in de gevangenis. Er is nog geen officiële reactie van Lil Jay op de video of de aantijgingen.

De muziekwereld kijkt nu gespannen toe om te zien hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke impact het zal hebben op de carrière van Lil Jay. Voorlopig blijft het afwachten hoe deze controverse zich zal ontvouwen.