Burna Boy
© Instagram

Burna Boy annuleert concert in Johan Cruijff ArenA wegens “onvoorziene omstandigheden”

De langverwachte optreden van de Nigeriaanse superster Burna Boy in de Johan Cruijff ArenA op 9 juni is geannuleerd, zo meldt organisator Bon Bon Entertainment.

De abrupte annulering komt voort uit “onvoorziene omstandigheden”, waardoor de organisator niet in staat is om de hoge standaarden voor het evenement te handhaven.

Bon Bon Entertainment heeft haar oprechte excuses aangeboden aan de fans voor het ongemak. “We blijven toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige evenementen en zijn dankbaar voor het begrip en de voortdurende steun van onze kaartkopers en fans van Burna Boy.”

Dit is niet de eerste keer dat Burna Boy een optreden in Nederland heeft moeten annuleren. Eerder gebeurde dit toen fans al urenlang in het GelreDome in Arnhem stonden te wachten. Gelukkig werd die show een maand later ingehaald.

Hoewel er geen melding is gemaakt van een mogelijke verplaatsing van de show, blijven fans hoopvol op een nieuwe datum om de energieke en meeslepende muziek van Burna Boy live te ervaren.