© Instagram

André Hazes bemoeit zich niet met erfeniszaak tussen moeder en zus: “Geld boeit me geen reet”

André Hazes heeft aangegeven dat hij zich niet druk maakt over wat er met de erfenis van zijn vader, André Hazes senior, gebeurt.

In een reactie op de juridische strijd tussen zijn zus Roxeanne en moeder Rachel, benadrukte de zanger in een interview met RTL Boulevard dat hij zich nooit echt heeft bekommerd om een erfenis. De lopende zaak draait onder andere om de vraag of Rachel zichzelf terecht erfgenaam van André Hazes senior mag noemen.

De rechtbank Midden-Nederland heeft eerder besloten dat Rachel zich erfgename mag blijven noemen, hoewel ze dat officieel niet is. Roxeanne is echter een bodemprocedure gestart om deze kwestie verder te laten onderzoeken door een andere rechter.

In het interview verklaarde André Hazes dat niets hem meer verbaast en dat hij zich nooit druk heeft gemaakt om een erfenis. Hij mengt zich niet in de zaak tussen zijn zus en moeder en benadrukt dat voor hem maar één ding belangrijk is: dat er goed wordt omgegaan met de naam Hazes. De zanger geeft aan dat het geld hem oprecht niet interesseert.

André werkt momenteel aan het verbeteren van zijn relatie met Roxeanne en benadrukt dat het contact tussen hen goed is, hoewel ze niet dagelijks bij elkaar op de koffie gaan.