Cardi B verwelkomt derde kindje te midden van scheidingsperikelen rapper Offset

Cardi B (31) heeft op 7 september haar derde kindje verwelkomd, zo deelde de rapper via Instagram.

Op het platform plaatste ze een foto waarop ze te zien is terwijl ze haar pasgeboren baby voedt. Hoewel de naam van het kindje nog niet bekend is gemaakt, zijn fans wereldwijd enthousiast over het nieuws. De vader van het kind is rapper Offset, voor wie dit zijn zesde kind is.

Scheidingsdrama in volle gang

Cardi B en Offset, die in 2017 in het huwelijksbootje stapten, hebben samen al twee kinderen: dochter Kulture (6) en zoon Wave (3). Recentelijk kondigde het stel echter aan te gaan scheiden, een stap die ze in 2020 ook al overwogen, maar toen niet doorzetten. Het is voor de tweede keer dat het stel officieel een scheiding aanvraagt. In de media gaf Cardi B eerder aan dat ze “zo bang” was om nog een zoon te krijgen, maar ondanks de onzekere tijden blijft het stel liefdevol zorgen voor hun gezin.

Alimentatie en gezinsleven

Ondanks de scheidingsaanvraag blijft Cardi B vechten voor het welzijn van haar kinderen. Recentelijk eiste ze alimentatie van haar aanstaande ex-man Offset. Hoewel er geen details zijn vrijgegeven over de financiële afspraken, is duidelijk dat het beroemde koppel probeert de scheiding zo goed mogelijk te regelen, zonder dat hun kinderen hieronder lijden.

Fans wachten met spanning op verdere updates over de naam van het nieuwste gezinslid, terwijl de status van hun scheiding onduidelijk blijft. Eén ding is zeker: Cardi B blijft volop in de schijnwerpers, zowel in haar muziekcarrière als in haar persoonlijke leven.