Wack 100 gaat los op Diddy na verschijnen video mishandeling Cassie in hotel

Op 17 mei werden de muziekwereld en het publiek geschokt door schokkende beelden waarin Diddy fysiek geweld gebruikte tegen Cassie in een hotelgang. Deze onthullingen hebben geleid tot een golf van verontwaardiging, en een van de meest uitgesproken reacties kwam van muziekexecutive Wack 100.

Wack 100, ook bekend als Cash Jones, nam zijn afkeuring duidelijk en onverbloemd naar Instagram Live. “Diddy,” richtte hij zich tot de camera, “ik heb zojuist die video gezien. Jij bent een lafaard. En ik hoop, als wat er ook met jou gebeurt, gebeurt, dat Big Freddy en Deebo Eddie je vastbinden. En ik hoop dat niemand je komt helpen.”

Deze krachtige woorden van Wack 100 laten geen ruimte voor twijfel over zijn standpunt ten opzichte van het gedrag van Diddy. Hij veroordeelt Diddy’s daden zonder enige terughoudendheid, en zijn emotionele reactie weerspiegelt de ernst van de situatie.

Hoewel de reactie van Wack 100 slechts een van de vele is op de schokkende beelden, benadrukt het de impact die het incident heeft gehad op degenen die getuige zijn geweest van het geweld. Het blijft nu afwachten hoe deze openbare veroordeling de verdere ontwikkelingen in deze zaak zal beïnvloeden.