Trippie Redd uit vliegtuig gezet vanwege wiet roken in toilet (VIDEO)

Een video circuleert momenteel op sociale media waarin te zien is dat rapper Trippie Redd van een vliegtuig wordt begeleid, nadat meerdere bronnen beweren dat hij wiet rookte in het toilet.

De clip, die viraal gaat, geeft maar weinig contextuele aanwijzingen over wat er precies is gebeurd. Anderen die dicht bij de situatie staan, beweren dat Trippie zelf niet aan het roken was, maar dat een lid van zijn entourage verantwoordelijk was. Toen die persoon van de vlucht werd verwijderd, vergezelde Trippie Redd en de rest van zijn team hem.

De beelden in de video hebben de aandacht getrokken van fans en nieuwsgierigen, maar het is belangrijk op te merken dat de beschuldigingen van het roken van wiet nog niet officieel zijn bevestigd. De video laat weinig zien over wat er daadwerkelijk heeft plaatsgevonden en wie er verantwoordelijk was voor het vermeende gedrag. Het is mogelijk dat verdere informatie nodig is om een volledig beeld van het incident te krijgen.

Mensen in de directe omgeving van Trippie Redd beweren dat hij niet degene was die aan het roken was, maar dat het een lid van zijn entourage betrof. Volgens deze bronnen hebben Trippie en zijn crew ervoor gekozen om de persoon die van de vlucht werd verwijderd te begeleiden uit solidariteit. Deze verdediging suggereert dat Trippie Redd niet direct betrokken was bij het incident en slechts zijn steun betuigde aan zijn teamlid.