© Pexels / Pixabay

Supermodel Gisele Bündchen ontkent vreemdgaan geruchten Tom Brady: “Een leugen”

Het Braziliaanse supermodel Gisele Bündchen slaat terug tegen de geruchten die na haar scheiding met American footballlegende Tom Brady de ronde deden.

In een openhartig interview met The New York Times onthult ze dat de beschuldigingen van ontrouw compleet uit de lucht zijn gegrepen.

“Dat is een leugen”, verklaart Bündchen krachtig over het gerucht van haar vermeende vreemdgaan. “Helaas is het een scenario dat veel vrouwen tegenkomen wanneer ze de moed hebben om een giftige relatie te beëindigen. Ze worden vaak onterecht bestempeld als ontrouw.”

Bündchen en Brady zetten een punt achter hun huwelijk van dertien jaar in oktober 2022. Samen hebben ze twee prachtige kinderen. Sinds juni 2023 heeft Bündchen een nieuwe liefde gevonden in Joaquim Valente, de jiujitsutrainer van haar zoon Benjamin Rein. Valente, eveneens afkomstig uit Brazilië, heeft Bündchen’s hart veroverd.

“Dit is de eerste keer dat ik een relatie heb met iemand die eerst mijn vriend was”, deelt het Victoria’s Secret-model over haar nieuwe romance. “Het is een totaal nieuwe ervaring, heel oprecht en volledig transparant.” Met haar nieuwe liefde lijkt Bündchen klaar te zijn voor een frisse start en kijkt ze vol vertrouwen naar de toekomst.