© Instagram (@6ix9ine)

Streams Tekashi 6ix9ine in (zwaar) stijgende lijn sinds vrijlating uit gevangenis

Tekashi 6ix9ine houdt sinds zijn vrijlating veel mensen bezig en dat heeft hem geen windeieren gelegd op het gebied van streams.

Daniel Hernandez alias Tekashi69 werd recent vrijgelaten uit de gevangenis. De rapper behoort tot de risicogroep wat betreft het coronavirus en mocht zodoende van de rechter eerder naar huis om daar zijn straf uit te zitten. Hij riskeerde een celstraf van maar liefst 47 jaar maar werd na het afleggen van verklaringen veroordeeld tot een aanzienlijk lagere straf.

Nu is 6ix9ine weer thuis en dat is te merken aan zijn streams. Sinds zijn vrijlating is er een stijging te zien in alle streams van zijn uitgebrachte nummer. Zo is Dummy al 25% meer beluisterd dan voor zijn vrijlating.

Tekashi zou naar verluidt momenteel bezig zijn met twee nieuwe albums. Ondanks het feit dat veel mensen claimden dat hij na zijn vrijlating niets meer zal betekenen in de muziekindustrie, ziet het er nu naar uit dat Tekashi even hard verdergaat met rappen als voor zijn ‘snitch actie’ en tijd in de gevangenis.