Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Snoop Dogg deelt foto in shirt Feyenoord na rellen bij wedstrijd tegen Ajax

Enkele uren na de recente rellen bij de Johan Cruijff ArenA heeft Snoop Dogg een opmerkelijke foto gedeeld waarin hij te zien is in een Feyenoord-shirt. Dit is niet de eerste keer dat de Amerikaanse rapper dit shirt draagt; hij droeg het eerder tijdens een optreden in Rotterdam Ahoy.

De keuze van Snoop Dogg om een Feyenoord-shirt te dragen viel op, aangezien hij jaren geleden in een Ajax-shirt werd gefotografeerd. Dit roept de vraag op of de rapper zijn voetbalsympathieën heeft gewijzigd of gewoon van voetbalshirts houdt.

De avond waarop Snoop Dogg het Feyenoord-shirt droeg, speelde Feyenoord tegen Celtic in de Champions League. De foto van de rapper in het shirt van de Rotterdamse club verscheen op zijn Instagram-account.

De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, die eerder op de dag plaatsvond, werd in de tweede helft gestaakt vanwege supporters die vuurwerk op het veld gooiden. Ajax stond op dat moment met 0-3 achter. Na afloop braken er rellen uit bij het stadion, waarbij boze Ajax-supporters de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA bestormden.

Snoop Dogg’s keuze voor het Feyenoord-shirt blijft onderwerp van speculatie, maar één ding is zeker: de rapper weet altijd de aandacht te trekken met zijn unieke stijl.