© Instagram (@ronnieflex010)

Ronnie Flex overweegt te stoppen met nieuwe albums: ‘Het niveau is niet meer zoals vroeger’

Ronnie Flex, de 31-jarige rapper die bekend staat om zijn unieke stijl, heeft laten doorschemeren dat hij twijfelt of hij ooit nog een nieuw album wil uitbrengen.

Volgens hem haalt zijn recente werk, inclusief zijn laatste album Altijd Samen uit 2021, niet meer het niveau van zijn eerdere creaties. Hij uitte zijn gedachten hierover in zijn biografie, geschreven door Leon Verdonschot.

In zijn eerlijke reflectie verklaarde Ronnie Flex dat hij soms denkt: “Dit is het gewoon niet meer.” Hij gelooft dat hij zijn maximale potentieel heeft bereikt en dat hij veel heeft bereikt in zijn carrière. Hij merkt op dat hij soms de muziek van andere artiesten hoort en denkt dat het misschien zelfs beter is dan wat hij momenteel maakt, iets wat hij nooit eerder heeft ervaren. Op die manier voelt het voor hem niet meer hetzelfde.

Hoewel Ronnie Flex nog steeds gepassioneerd is over muziek, is hij geïnteresseerd in andere aspecten van het vak. Hij wil zich bezighouden met verschillende elementen binnen de muziekwereld. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met het sluiten van een boek, waarbij hij de mogelijkheid openhoudt om in de toekomst misschien weer terug te keren, net zoals Michael Jordan die ging honkballen en later terugkeerde naar het basketbal. Maar op dit moment is hij tevreden met het idee om het los te laten.

Ronnie Flex heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan zijn muzikale carrière, sinds zijn zestiende levensjaar. Hij heeft elke dag besteed aan het streven naar zijn passie. Echter, op een gegeven moment komt er een punt waarop de inspiratie op lijkt te raken. Ronnie Flex erkent dat dit moment eerder is gekomen dan hij had verwacht, maar hij accepteert het als een natuurlijk onderdeel van zijn reis.

Hoewel het teleurstellend kan zijn voor zijn fans om te horen dat Ronnie Flex mogelijk geen nieuwe albums meer zal maken, moeten we zijn persoonlijke reis en evolutie als artiest respecteren. Het is belangrijk dat hij zijn creatieve pad volgt en zich richt op wat hem voldoening geeft. We zullen moeten afwachten wat de toekomst brengt voor Ronnie Flex en welke nieuwe wegen hij zal verkennen in de muziekwereld.