© Instagram

Rihanna zegt dat moederschap haar klaar heeft gemaakt voor grootste optreden ooit op Super Bowl

Rihanna zegt dat het moederschap haar klaar heeft gemaakt voor het optreden op de Super Bowl.

De 34-jarige artiest heeft met Apple Music gesproken voorafgaand aan mogelijk haar grootste optreden ooit aanstaande zondag. Ze zegt eerst te hebben getwijfeld toen ze werd gevraagd.

‘Ik dacht is dit wel een goed idee? Ik ben net drie maanden geleden bevallen. Moet ik wel zulke grote beslissingen maken nu? Misschien krijg ik er spijt van’, aldus Rihanna. ‘Als je moeder wordt, krijg je het gevoel dat je de hele wereld aan zou kunnen. De Super Bowl is een van de grootste podia in de wereld. Hoe eng dat ook is, de uitdaging maakt het ook juist leuk. Ik vind het belangrijk dat mijn zoon dit te zien krijgt’.

Wat ze verder ook lastig vond was het kiezen van welke nummers ze zou gaan spelen. Haar optreden staat op zondag gepland en veel fans kijken er naar uit.