Rapper 50 Cent verkoopt documentaire over Diddy’s beschuldigingen aan Netflix ‘Diddy Do It?’

Rapper 50 Cent heeft een documentaire over rapper Sean ‘Diddy’ Combs verkocht aan Netflix. De documentaire, getiteld “Diddy Do It?”, belicht de beschuldigingen van seksueel wangedrag tegen Diddy.

Deze documentaireserie is geproduceerd door het productiebedrijf van 50 Cent, G-Unit Film and Television. Curtis ’50 Cent’ Jackson heeft op X aangekondigd dat Netflix de “biedoorlog” heeft gewonnen. Meerdere streamingdiensten hebben naar verluidt geboden op de documentaire, volgens Amerikaanse media.

Recentelijk zijn beelden uit 2016 opgedoken waarin te zien is hoe Diddy zijn toenmalige vriendin, zangeres Cassie, mishandelt in een hotel. In een video op Instagram bood Diddy zondag zijn excuses aan. Hoewel Cassie eerder een aanklacht tegen Diddy had ingediend, troffen ze in november een schikking. Daarnaast zijn er nog meer aanklachten van seksueel wangedrag tegen Diddy ingediend.

De rivaliteit tussen Diddy en 50 Cent is al decennialang bekend. In 2006 bracht 50 Cent een diss track uit waarin hij beweerde dat Combs wist wie rapper Notorious B.I.G. had vermoord.

De documentaire belooft een diepgaande blik te werpen op de controversiële kwesties rondom Diddy en zijn reputatie, en zal ongetwijfeld veel aandacht trekken zodra deze op Netflix verschijnt.