Nicki Minaj
© Instagram

Nicki Minaj roept fans op om ‘niemand namens haar te bedreigen’

Nicki Minaj heeft op Instagram een oproep gedaan aan haar fans om niemand namens haar te bedreigen, zowel online als persoonlijk.

Ze benadrukte dat haar aankomende album haar belangrijkste focus is en dat ze geen behoefte heeft aan enig drama dat haar nieuwe project kan overschaduwen.

In haar bericht op 5 november schreef Nicki: “Zorg ervoor dat je nooit iemand namens mij bedreigt, of het nu op internet is of in persoon, of het nu als grap bedoeld is of niet. Dat keur ik niet goed en heb ik nooit gedaan.” Ze voegde eraan toe: “We hebben een geweldig album om naar uit te kijken op 12/08/23. Het voelt zo surrealistisch en euforisch. Ik wens je zegeningen op zegeningen.”

Deze verklaring volgt op het nieuws dat Nicki Minaj’s echtgenoot, Kenneth Petty, onder huisarrest werd geplaatst na online bedreigingen aan het adres van Offset. Een rechter beval Petty tot 120 dagen huisarrest vanwege “bedreigende opmerkingen tegen een specifiek individu terwijl hij in het gezelschap was van iemand met een strafblad.” Nicki Minaj wil duidelijk voorkomen dat haar naam wordt geassocieerd met bedreigend gedrag en benadrukt de positieve focus op haar muzikale projecten.