J. Cole verwijdert omstreden disstrack tegen Kendrick Lamar van streamingdiensten

J. Cole heeft zijn veelbesproken disstrack waarin hij collega-rapper Kendrick Lamar beledigt van streamingdiensten verwijderd. Het nummer 7 Minute Drill is niet langer beschikbaar op platforms zoals Spotify en Apple Music.

Het nummer werd vorige week uitgebracht, maar al snel na de release betuigde J. Cole spijt over de verbale aanval op Lamar. Hij bood openlijk zijn excuses aan en noemde het nummer “het stomste” wat hij ooit heeft gedaan.

Tijdens een optreden op het Dreamville Festival in North Carolina gaf de rapper aan dat hij zich “vreselijk” voelde en bijna een zenuwinzinking had gehad. De woordenwisseling tussen de twee rappers begon vorig jaar met nummers waarin ze hun positie in de hiphopwereld betwistten.

Lamar reageerde op J. Cole’s eerdere uitspraken met het nummer Like That, waarin hij stelde dat er geen sprake was van een ‘Grote Drie’ en alleen hijzelf een grootheid was. J. Cole gaf aan dat hij zich gedwongen voelde om te reageren, maar worstelde ermee vanwege zijn respect voor Lamar en Drake.