coronavirus
Photo by CDC on Pexels.com

Ice Cube bevestigt 9 miljoen dollar voor filmrol te hebben afgeslagen vanwege coronaprik

Ice Cube heeft in een interview bevestigd 9 miljoen dollar te hebben afgeslagen omdat hij zich moest laten vaccineren tegen het coronavirus.

Het nieuws over de weigering werd eerder al bekend maar is nooit bevestigd door Ice Cube zelf. Hij zou samen met Jack Black een rol spelen in de film Hell No. Enig probleem alleen was het feit dat de productie eiste dat de rapper en acteur zich zou laten vaccineren. Dat weigerde Ice Cube zelfs al heeft hem 9 miljoen gekost.

De afgelopen week was hij op bezoek bij de podcast Million Dollaz Worth of Game en gaf aan dat hij inderdaad weigerde de prik te nemen. ‘Ik liet negen miljoen dollar liggen omdat ik de prik niet wilde hebben. F… de prik, en f… de mensen die me willen dwingen om hem te nemen. Ik weet niet hoe Hollywood nu over me denkt.’