Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Hakim Ziyech ontkent knieproblemen en twijfels over transfer naar Saudi-Arabië

De mogelijke transfer van Hakim Ziyech naar Saudi-Arabië leek lange tijd een feit, maar recente berichten over knieproblemen hebben twijfels doen ontstaan.

Afgelopen week kwam naar buiten dat tijdens de medische keuring knieproblemen zouden zijn geconstateerd, wat leidde tot onzekerheid bij de club Al Nassr, waar ook Cristiano Ronaldo speelt. Er werden zelfs speculaties geuit over een lager salaris voor de Marokkaanse international.

Ziyech heeft nu gereageerd op de geruchten en lijkt te benadrukken dat er niets mis is met zijn knieën. Hij wijst erop dat tijdens deze periode van het jaar er altijd veel geruchten zijn en dat niets zeker is totdat de speler daadwerkelijk gepresenteerd wordt. De transfermarkt staat bekend om zijn speculaties en onzekerheden, dus het is belangrijk om de officiële aankondigingen af te wachten.

Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder ontwikkelt en of Ziyech daadwerkelijk de overstap zal maken naar Al Nassr. Voetbalfans over de hele wereld volgen met spanning het nieuws rondom deze potentiële transfer.