Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Gunna in uitverkochte zaal voor eerste optreden sinds vrijlating RICO-zaak

Gunna verkoopt eerste optreden sinds vrijlating volledig uit.

In december 2022 werd Gunna vrijgelaten uit de gevangenis van Fulton County, nadat hij een schikking had getroffen in de beroemde YSL Rico-zaak. Deze voormalige artiest van Young Thug werd destijds geconfronteerd met tal van negatieve reacties van collega-rappers, waaronder Boosie en Lil Durk. Sinds de release van zijn album “A Gift & a Curse” deze zomer zijn Gunna’s muziekstreams echter aanzienlijk gestegen.

Deze week maakte de 30-jarige rapper zijn langverwachte terugkeer naar het podium tijdens een uitverkocht concert in The Barclays Center in Brooklyn. Het optreden was een spektakel met hoogtepunten, waaronder zijn uitvoeringen van nummers als ‘South to West’, ‘Rodeo Dr’, ‘Fukumean’, en ‘Too Easy’. Fans van Gunna kunnen zich verheugen op zijn volgende liveshow, die gepland staat voor 18 september in Inglewood, Californië.

De vrijlating van Gunna en zijn succesvolle terugkeer naar de muziekscene hebben duidelijk zijn vastberadenheid en toewijding aan zijn carrière onderstreept. De rapper lijkt klaar te zijn om zijn muzikale reis voort te zetten en opnieuw indruk te maken op zijn fans en de industrie.