Diddy
© YouTube

Diddy deelt hartverwarmende paasfoto’s met dochter Love na huiszoekingen

Rapper Diddy, ook bekend als Sean Combs, heeft na een periode van stilte op sociale media, het internet opgevrolijkt met foto’s van zijn Paasviering samen met zijn eenjarige dochter Love.

Dit komt kort nadat zijn woningen in Los Angeles en Miami het onderwerp waren van politie-invallen, in verband met een onderzoek naar seksuele uitbuiting.

De invallen, die eind vorige maand plaatsvonden, zijn een donkere wolk boven Diddy’s hoofd geworden, met beschuldigingen die variëren van seksueel misbruik tot buitensporig gebruik van macht. Zijn advocaat heeft de acties van de autoriteiten scherp bekritiseerd, ze als een “heksenjacht” bestempelend en bewerend dat ze gebaseerd zijn op “ongegronde beschuldigingen”.

Tegen de rapper zijn meerdere aanklachten ingediend, waaronder verkrachting, door zowel vrouwen als een mannelijke producer. Deze beschuldigingen heeft Diddy stellig ontkend. Eén van deze zaken, betreffende zijn ex-vriendin Cassie, is reeds geschikt.

De recent gedeelde foto’s van Diddy en zijn dochter Love bieden een zachter beeld van de rapper, die ondanks de turbulente tijden, momenten van vreugde en normaliteit met zijn dochter deelt. Dit lijkt een poging van Diddy om zich te focussen op het positieve en door te gaan met zijn leven te midden van de voortdurende juridische strijd en onderzoek.