Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Chance the Rapper kondigt scheiding aan na vijf jaar huwelijk

Chance the Rapper en zijn vrouw Kirsten Corley hebben aangekondigd dat ze na vijf jaar huwelijk uit elkaar gaan.

In een gezamenlijk bericht op Instagram laten ze weten dat ze na een periode van scheiding hebben besloten om uit elkaar te gaan. Ze benadrukken dat ze dit op vriendschappelijke wijze doen en dankbaar zijn voor de tijd die ze samen hebben gehad. Het voormalige koppel vraagt om privacy en respect tijdens deze periode.

Chance, wiens echte naam Chancelor Bennett is, heeft altijd geprobeerd zijn relatie met Corley privé te houden. Corley, een influencer, ondernemer en voormalig model, ontmoette Chance voor het eerst toen ze beiden nog kinderen waren. Na een hereniging in 2013 begonnen ze te daten en trouwden ze uiteindelijk in 2019. Samen hebben ze twee kinderen: de zevenjarige Kensli en de vierjarige Marli.

Als Amerikaanse rapper heeft Chance samengewerkt met grote namen als Justin Bieber, Ye en Future voor zijn derde mixtape, Coloring Book, waarmee hij drie Grammy’s heeft gewonnen. In 2019 bracht hij zijn debuutalbum, The Big Day, uit en leende hij zijn stem uit aan de rol van Galago in de liveactionversie van The Lion King.