© Instagram (@iamcardib)

Cardi B overweegt serieus om de politiek in te gaan

Cardi B gaat mogelijk de politiek in.

Op Twitter heeft Cardi B laten weten serieus te overwegen om de politiek in te gaan. Tot dit inzicht kwam ze nadat ze naar een reeks oorlogsdocumentaires had gekeken en tot het inzicht kwam dat ze iets wilde beteken voor haar land. Cardi B is het duidelijk niet eens met de huidige leider(s) en beleid.

‘Ik denk echt dat als ik terug naar school ga en me echt concentreer, ik lid kan worden van het Congres. Ik heb echt zo veel goede ideeën. Ik heb maar enkele jaren school nodig en ik kan alles veranderen’, aldus Cardi B op Twitter.

Als Donald Trump, een verijdelde realityster, president kan worden dan Cardi B het zeker ook. Iedereen met veel volgers die zich goed kan verwoorden zou president kunnen worden. Het is een populariteitswedstrijd die Cardi B zeker kan winnen.

Cardi B overweegt serieus om de politiek in te gaan
© Twitter (@iamcardib)