Cardi B en Offset aangeklaagd wegens schade aan huurwoning en openstaande rekening

Cardi B en Offset bevinden zich in juridische problemen nadat hun voormalige huisbaas hen heeft aangeklaagd wegens het vernielen van een huis dat ze huurden in Beverly Hills.

Volgens gerechtelijke documenten hebben de rapper en haar ex-man het pand zonder voorafgaande kennisgeving verlaten en daarbij aanzienlijke schade achtergelaten.

De huisbaas beweert dat Cardi B en Offset achterstallige betalingen hadden voor nutsvoorzieningen en huur voordat ze vertrokken. De aangerichte schade omvat brandplekken, krassen op vloeren en meubels, evenals gaten in de muren. Volgens de huisbaas bedraagt de geschatte schade aan de woning $85.000.

Herhaalde pogingen om contact op te nemen met het voormalige echtpaar zouden zonder succes zijn gebleven. De juridische strijd voegt zich bij recente berichten over Cardi B en Offset’s persoonlijke relatie, waarbij Cardi B online sprak over hun situatie en suggereerde dat ze al een tijdje vrijgezel is. Het blijft afwachten hoe deze juridische kwestie zich zal ontwikkelen.