Foto ter illustratie. ©️ Pexels / Pixabay

Britse zangeres Lily Allen op OnlyFans: alleen voetenfoto’s

Lily Allen, de Britse zangeres bekend van hits zoals “Not Fair”, “Fuck You”, “Smile” en “The Fear”, heeft zich aangesloten bij de erotische website OnlyFans, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

In tegenstelling tot veel andere gebruikers van het platform, plaatst Allen geen naaktfoto’s. In plaats daarvan verkoopt ze alleen foto’s van haar voeten.

Abonnement en Inhoud

Voor fans die geïnteresseerd zijn in de voeten van Allen, biedt ze een abonnement aan voor 10 dollar per maand (ongeveer 9,30 euro). Tot nu toe heeft ze zes foto’s op haar account geplaatst. Allen heeft haar OnlyFans-account gepromoot via haar Instagram-pagina en heeft al positieve recensies ontvangen op WikiFeet, een website die zich richt op mensen met een voetfetisj.

Toekomstplannen en Achtergrond

In de podcast “Miss Me?” gaf Allen eerder aan open te staan voor een bijbaan in de voetfoto-industrie. Haar laatste muziekproject was het album “No Shame” uit 2018. Door haar nieuwe activiteit op OnlyFans breidt Allen haar carrière op een onconventionele manier uit, waarbij ze inspeelt op een nichemarkt.