VIDEO: Etentje van 3000 euro met kaviaar valt niet goed bij kotsende Boef

Boef mag VS ondanks uitgeven 10.000 euro nooit betreden vanwege strafblad: ‘jammer man’

Rapper Boef, bekend van hits als “Habiba” en “Tout Est Bon”, heeft onthuld dat hij de Verenigde Staten nooit zal kunnen betreden vanwege zijn strafblad.

De 30-jarige rapper, wiens echte naam Sofiane Boussaadia is, heeft verschillende keren in de gevangenis gezeten sinds zijn zestiende levensjaar en heeft daardoor een strafblad opgebouwd.

Boef heeft geprobeerd om met behulp van een advocaat alsnog toegang te krijgen tot de Verenigde Staten, maar zijn inspanningen waren tevergeefs. Ondanks het afleggen van een drugstest en het vertalen van zijn strafblad, heeft hij geen toestemming gekregen om het land binnen te komen.

De rapper heeft meer dan tienduizend euro betaald voor de aanvraag, maar het heeft allemaal niets uitgehaald. Boef heeft op Instagram zijn teleurstelling geuit over het feit dat hij nooit Los Angeles zal zien, en heeft zich uiteindelijk neergelegd bij de situatie en geaccepteerd dat hij de Verenigde Staten niet meer in mag.

Boef is een van de meest populaire rappers van Nederland en België, en zijn fans zijn dan ook teleurgesteld over het feit dat hij niet naar de Verenigde Staten kan reizen. Desondanks blijft de rapper zich richten op zijn muziekcarrière en het maken van nieuwe hits voor zijn fans.