Boef
© Instagram

Beveiliger Boef maakt zich op voor debuut in ring bij GLORY: “Niet bang voor Rico Verhoeven”

Colin George, beter bekend als de beveiliger van artiesten als Boef, Jebroer en Bizzey, maakt zich klaar voor zijn debuut bij GLORY. De vechtsportorganisatie heeft aangekondigd dat George tijdens GLORY 93 zal vechten tegen de Belg Asdren Gashi.

Beveiliger Boef bij GLORY

Hoewel het grote publiek George vooral kent van zijn werk als beveiliger, is hij ook al jarenlang actief als kickbokser op hoog niveau. George is eigenaar van een securitybedrijf dat opdrachten uitvoert voor bekende artiesten en geeft in de serie “De Tourmanagers” kijkers een inkijkje in zijn leven en werkzaamheden. Toch heeft hij zijn passie voor kickboksen nooit opgegeven.

Kickbokscarrière

In een interview met VICE in 2018 sprak George al over zijn ambitie om mee te doen aan een toernooi in Ahoy Rotterdam. “Ook al was het maar voor een ronde beuken, om te kijken waar het schip strandt,” zei hij toen. Dat jaar versloeg hij onder meer de Pool Arkadiusz Wrzosek, die in 2021 nog won van Badr Hari. Echter, een debuut bij GLORY bleef voor George uit, tot deze zomer.

GLORY 93

Op 22 juli gaat George eindelijk zijn debuut maken bij GLORY tijdens GLORY 93, waarmee een langverwachte droom in vervulling gaat. In de aanloop naar het evenement heeft George aangegeven niet bang te zijn voor Rico Verhoeven en zich volledig te focussen op zijn aankomende gevecht tegen Gashi. Zijn vastberadenheid en ervaring zowel binnen als buiten de ring maken hem een interessante deelnemer om in de gaten te houden.

Met dit debuut hoopt George zijn naam definitief te vestigen in de kickbokswereld en zijn veelzijdige talenten verder te demonstreren aan een breed publiek.