Ashanti geeft Nelly auto van 500K cadeau voor verjaardag (VIDEO)
© screenshot

Ashanti geeft Nelly auto van 500.000 dollar cadeau voor verjaardag (VIDEO)

De Amerikaanse rappers Nelly en Ashanti zijn sinds de zomer van 2023 weer samen, en ze laten zich niet onbetuigd in hun liefde voor elkaar. Dit doen ze onder meer met een auto van 500K als cadeau.

Op Nelly’s verjaardag, 31 oktober, verraste Ashanti hem met een nieuwe auto. In een emotionele video is te zien hoe Nelly verrast en geroerd reageert wanneer Ashanti de grote verrassing onthult. De omringende mensen juichen en moedigen het liefdevolle moment tussen het stel aan.

Nelly had eerder ook een grote verrassing voor Ashanti in petto op haar verjaardag. Hij schonk haar een prachtige ijskoude ketting en armband. Nelly toonde zijn liefde en waardering voor Ashanti op haar speciale dag door haar een hartverwarmend bericht te sturen: “Zo’n mooi, ongelooflijk persoon vanbinnen en vanbuiten en een van de hardst werkende vrouwen. Ik weet het.. @ashanti. Geniet van je dag Ma, je ziet er geweldig uit!!!! Gefeliciteerd met je verjaardag, ik hou van je!!!!”

Deze gebaren van genegenheid hebben zeker bijgedragen aan de hernieuwde liefde tussen Nelly en Ashanti. Het lijkt erop dat het stel er alles aan doet om hun relatie te laten slagen.