Fat Joe weet exclusieve Trump sneakers gratis in handen te krijgen (VIDEO)

Fat Joe onthult dat politie hem meerdere keren probeerde te framen voor moord

In een recent interview met Shannon Sharpe op Club Shay Shay heeft Fat Joe onthuld dat de politie hem tijdens zijn carrière meerdere keren heeft geprobeerd te framen voor moord.

De rapper, die bekend is van de Terror Squad en hits zoals “Lean Back,” reflecteerde op zijn moeilijke reis van de straten naar de hiphop-sterrendom.

Politie-invloed en gemeenschap

“Dit is een waargebeurd verhaal,” begon Fat Joe. “De politie probeerde me drie keer voor moord te laten opdraaien. Ze probeerden me gewoon weg te krijgen! Maar mijn gemeenschap hield van me en beschermde me. Als de politie kwam, lieten oude dames me in hun huis om me te redden.”

Vorige geweldsdelicten

Hoewel Fat Joe niet verder inging op specifieke incidenten, zijn er in het verleden verschillende gevallen geweest waarin hij in verband werd gebracht met geweldsdelicten. In 2004, tijdens het hoogtepunt van zijn carrière, werd zijn voormalige bodyguard, Jose Mulero, aangeklaagd voor de moord op een man in de Bronx, Ernesto Rivera, tien jaar eerder. Destijds beweerden onderzoekers dat Joe getuige was van de schietpartij, maar zijn advocaat ontkende dit. Joe zou slechts hebben gereageerd op een dagvaarding, zonder daadwerkelijk getuige te zijn geweest van de moord.

Verbinding met dubbele moord

Ook in 2007 werd Fat Joe in verband gebracht met een dubbele moord in South Beach, Florida. Hij zou bevriend zijn geweest met de slachtoffers en in dezelfde auto hebben gezeten toen ze werden vermoord. Hoewel de rapper geen details over deze zaak onthulde, benadrukte hij hoe de politie hem vaak als doelwit had.