Foto ter illustratie. ©️ Pexels / Pixabay

Anouk vervangt Sor met DJ in voorprogramma Ziggo Dome na ‘n-woord’ op Instagram tegen Ronnie Flex

Een opwarm-dj neemt het voorprogramma over bij de aankomende concerten van Anouk in de Ziggo Dome.

Dit nieuws werd maandag bevestigd door een woordvoerder van concertorganisator MOJO. De vervanging komt na de aankondiging van hiphopartiest Sor eind april dat hij niet langer bereid was om op te treden als voorprogramma.

Sor weigerde op te treden vanwege Anouks gebruik van het n-woord in een Instagram-bericht en een eerdere grap over transpersonen. “Daar kan ik niet achterstaan,” verklaarde de artiest, die het standpunt innam om dergelijke uitlatingen niet te ondersteunen.

Anouk staat deze week drie keer op het podium van de Ziggo Dome, te beginnen met een concert op woensdag. Deze reeks concerten is gekoppeld aan haar nieuwste album, Deena & Jim.

Het concert van woensdagavond draagt de titel Deena, waarbij Anouk zal optreden met het Metropole Orkest. Voor deze avond zal de Nederlandse zanger en componist Thomas Azier het publiek opwarmen met een live performance.

De concerten op vrijdag en zaterdag, getiteld Jim, zullen in het teken staan van Anouks grootste hits. Voor deze optredens heeft de organisatie besloten een dj in te zetten om het voorprogramma te verzorgen.

Met deze aanpassingen belooft de concertreeks van Anouk een veelzijdige muzikale ervaring te worden, ondanks de recente controverse.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van hiphop en entertainment op hiphopnieuws.nl.