© Pexels

Lady Gaga gaf vijf shows terwijl ze besmet was met coronavirus

Tijdens de première van haar concertfilm “Chromatica Ball” onthulde Lady Gaga dat ze in 2022 vijf concerten heeft gegeven terwijl ze besmet was met het coronavirus. De zangeres deelde dit inzicht tijdens een terugblik op haar tournee van dat jaar.

“Ik deelde het met iedereen in mijn team en ik zei: ‘Ik wil niet dat iemand zich ongemakkelijk voelt op het werk en je hoeft niet op te treden en je hoeft die dag niet te werken, maar ik ga de show doen.’ Omdat ik gewoon niet al die fans in de steek wilde laten,” zei Lady Gaga over haar beslissing om op te treden ondanks haar positieve testresultaat.

Lady Gaga benadrukte dat ze wilde optreden omdat haar fans zoveel moeite hadden gedaan om bij haar shows te kunnen zijn. “Fans brachten zichzelf elke dag in gevaar door naar de show te komen,” voegde ze eraan toe. Hoewel ze niet specificeerde welke shows ze had gedaan terwijl ze besmet was, bood ze wel haar excuses aan tijdens het evenement.

In 2022 tourde Lady Gaga door de Verenigde Staten en Europa ter promotie van haar album “Chromatica”, dat in 2020 werd uitgebracht. Een van haar optredens vond plaats op 26 juli in het GelreDome in Arnhem. De concertfilm “Chromatica Ball” gaat op 26 mei in première op HBO Max.