© YouTube

6ix9ine reageert voor eerst op mishandeling sportschool: ‘al 2 jaar zonder beveiliging’

Tekashi 6ix9ine komt voor het eerst met een reactie op de mishandeling in een sportschool.

De controversiële rapper 6ix9ine heeft eindelijk gesproken over de aanval die hij onlangs in een sportschoolbadkamer heeft ondergaan. In uitgebreide berichten op Instagram erkende hij dat hij al twee jaar zonder beveiliging rondloopt en dat hij nooit voor iets is weggelopen.

De regenboogharige rapper maakte ook van de gelegenheid gebruik om zijn dankbaarheid uit te spreken voor de steun van zijn fans en om zijn nieuwste muziekvideo “Bori” te promoten. De reacties op zijn berichten waren gemengd, waarbij sommigen blij waren dat hij ongedeerd was en anderen kritiek uitten op zijn provocerende gedrag.

“Eerste keer dat ik de situatie bespreek,” schreef hij in een apart bericht samen met een video van de aanval. “Ik loop al 2 jaar zonder beveiliging rond. Ik zeg niet dat ik dat promoot, MAAR nu zie je dat ik echt nooit voor iets ben weggelopen. Als je ooit mijn pad hebt gekruist of ooit naar mijn huis bent gekomen (je weet wie je bent), dan kan je de wereld vertellen ‘Danny rijdt zijn eigen auto’s en is solo.’ Weet je hoeveel van jullie mensen mij in het echte leven alleen hebben gezien op tankstations, supermarkten, restaurants, etc.”