Donald Trump lanceert 'The Never Surrender High-Tops' sneakers voor 399 dollar (VIDEO)
© screenshot

Waarde Social Media bedrijf ex president Trump schiet omhoog op beurs naar miljarden

Het is een knallend debuut voor Trump’s Social Media Company op de aandelenbeurs in New York!

De beurswaarde van de Trump Media & Technologie Group schiet als een raket omhoog, met een sprong van maar liefst 40% in de eerste twee uur na de opening. Een echte sterrenstatus voor het bedrijf van de voormalige president.

In 2021 richtte Trump zijn mediabedrijf op, gedreven door zijn onvrede over de “tirannie van ‘Big Tech’”. En nu, als tegenwicht tegen giganten zoals Twitter en Facebook, lanceert het bedrijf zijn eigen sociale medium: Truth Social. Het is een revolutie in de wereld van sociale media, en de beurs lijkt er dol op te zijn!

Het geheim achter het succes? Een fusie met een lege beurshuls, waardoor Trump’s bedrijf een snelle toegang kreeg tot de beurs. Met een geschatte waarde van maar liefst 9,5 miljard dollar, heeft Trump zelf een meerderheidsaandeel en zou hij wel eens miljarden kunnen verdienen aan deze sprong naar de beurs.

Maar laten we eerlijk zijn, dit is niet alleen een verhaal over geld. Het is een verhaal over macht, invloed en de wil om te strijden tegen de gevestigde orde. Het is een verhaal over Trump die zijn comeback maakt, zij het op een totaal nieuw podium.

Of de hoge beurswaarde gerechtvaardigd is, daar zijn de meningen over verdeeld. Sommigen zien het als een teken van het enorme enthousiasme onder Trumpaanhangers, terwijl anderen twijfelen aan de werkelijke waarde van het bedrijf. Maar één ding is zeker: Trump is terug, en hij is vastbesloten om de wereld van sociale media op zijn kop te zetten!