© Instagram

Tory Lanez krijgt laatste waarschuwing van rechter na overtreden contactverbod Megan Thee Stallion

Tory Lanez is door de rechter op zijn vingers getikt voor het overtreden van een contactverbod met collega Megan Thee Stallion.

De rapper wordt verdacht van het in de voet schieten van Megan Thee Stallion in 2020. Hiervoor werd hij aangehouden en kwam uiteindelijk op borgtocht vrij. Hij kreeg wel voorwaarden opgelegd en moest onder meer uit de buurt van de 26-jarige artieste blijven. Deze regel heeft Tory Lanez overtreden door kort na Megan Thee Stallion’s optreden op Rolling Loud Festival, een verrassingsoptreden te doen op hetzelfde festival.

De rechter heeft hem hiervoor nu aangesproken en zijn borgsom verhoogd. Hij kreeg te horen dat hij niet meer aanwezig mag zijn op evenementen waar ook de artieste aanwezig is. Als Tory Lanez opnieuw zijn voorwaarden overtreed moet hij zijn rechtszaak in de gevangenis afwachten.

Megan Thee Stallion werd in juli 2020 in haar voet geschoten en maakte vervolgens bekend dat collega rapper Tory Lanez de dader was. De Amerikaanse artieste, bekend van hits als Savage en WAP, moest na de schietpartij worden geopereerd aan haar voet.