© Instagram (@6ix9ine)

Tekashi 6ix9ine trakteert zichzelf op Lambo, Rolls-Royce, Mercedes en McLaren

Tekashi 6ix9ine heeft zichzelf getrakteerd op meerdere prijzige auto’s. Het zou gaan om onder meer een Lamborghini, Rolls-Royce en McLaren.

Daniel Hernandez zoals de rapper officieel heet mocht recent van de rechter naar huis vanwege het coronavirus. Tekashi zat al enige tijd vast en was bijna klaar met het uitzitten van zijn opgelegde straf. Omdat hij behoort tot de risicogroep rond het coronavirus heeft de rechtbank besloten dat Tekashi de rest van zijn straf thuis mag uitzitten.

De rapper blijkt rijk uit de gevangenis te zijn gekomen want volgens verschillende bronnen heeft hij zichzelf nu getrakteerd op tonnen euro’s aan dure auto’s. Hij zou een Lamborghini, McLaren, Rolls-Royce en Mercedes hebben aangeschaft. Het geld zou hij hebben gekregen als voorschot voor een deal met een platenmaatschappij die hij in de gevangenis tekende.

Hernandez werd in november 2018 gearresteerd wegens verdenking van betrokkenheid bij een criminele organisatie. In januari sloot de rapper een deal met justitie en heeft een reeks verklaringen afgelegd. Hij kreeg in ruil voor zijn getuigenis tegen de Nine Trey Gangsta Bloods-bende in plaats van mogelijk 47 jaar gevangenisstraf 24 maanden opgelegd.