© Instagram (@6ix9ine)

Tekashi 6ix9ine mag straf thuis uitzitten van rechter vanwege coronavirus

Tekashi 6ix9ine mag van de rechter naar huis vanwege het coronavirus.

Daniel Hernandez, zoals de rapper officieel heet, had via zijn advocaat een verzoek ingediend tot vervroegde vrijlating in verband met het coronavirus. Tekashi heeft onder meer astma en zou tot de risicogroep behoren.

De rechter is hierin meegegaan en heeft het verzoek toegekend. Tekashi 6ix9ine mag de rest van zijn opgelegde gevangenisstraf thuis uitzitten. Of hij nu ook beveiliging gaat regelen vanwege alle verklaringen die hij heeft afgelegd en de mensen die hij verraden heeft, is niet bekend. We houden zijn Instagram in de gaten om te kijken of Tekashi daar toevallig opduikt.

Tekashi69 heeft meerdere verklaringen afgelegd tegen voormalige vrienden en bendeleden. De rapper heeft volop mensen erbij gelapt die nu allen een langdurige gevangenisstraf riskeren. Zelf riskeerde Tekashi ruim 47 jaar cel voor verschillende zaken. Praten met politie en justitie heeft de rapper geen windeieren gelegd. De rechter heeft Tekashi twee jaar cel opgelegd met aftrek van de tijd, dertien maanden, die hij al heeft vastgezeten.