© Instagram

Straat in Memphis vernoemd naar met AK-47 geliquideerde rapper Young Dolph

In Memphis is een straat vernoemd naar de geliquideerde rapper Young Dolph.

De lokale autoriteiten hebben besloten om een straat te vernoemen naar de rapper. De nabestaanden van Young Dolph waren hierbij aanwezig. De moeder van zijn kinderen kwam hierbij aan het woord. ‘Adolph was just an amazing man, he was an amazing father, he was an amazing example of what a man should be to my son, I’m grateful to have experienced him.” Hieronder is het resultaat te zien.

De 36-jarige Adolph Robert Thornton Jr. zoals de rapper heet, werd onder vuur genomen in Memphis. Hij ging wat koekjes halen bij een zaak waar hij vaker kwam. De daders wisten dit kennelijk ook en hebben Young Dolph beschoten toen hij in de winkel was. Twee schutters openden het vuur en de rapper maakte geen schijn van kans. Hij is ter plekke bezweken aan zijn verwondingen.

De politie in Memphis heeft een groot onderzoek ingesteld naar de dodelijke schietpartij. Er zijn beelden gemaakt van de daders. Te zien is hoe één schutter met een AK-47 schiet en de ander met een pistool. De twee sloegen vervolgens op de vlucht in een witte Mercedes. De politie heeft onderzoek verricht en de vermoedelijke vluchtauto aangetroffen en in beslag genomen. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.