Sean ‘Diddy’ Combs biedt openlijk excuses aan voor mishandeling van Cassie Ventura

Op zondag heeft Sean ‘Diddy’ Combs op Instagram zijn excuses aangeboden voor het mishandelen van zijn toenmalige vriendin Cassie Ventura. In een opmerkelijke ommekeer van zijn eerdere ontkenningen noemt hij zijn eigen gedrag nu “walgelijk”.

“Mijn gedrag in die video is onvergeeflijk. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden in die video”, verklaart Combs op Instagram. “Walgelijk”, voegt hij eraan toe. “Ik walgde toen ik het deed, ik walg er nu van.”

Combs onthult ook dat hij professionele hulp heeft gezocht, therapie heeft gevolgd en naar een afkickkliniek is geweest. “Het spijt me zeer. Ik ben vastbesloten om elke dag een betere man te worden. Ik vraag niet om vergeving. Het spijt me echt”, aldus Combs.

De rapper heeft in het verleden altijd beschuldigingen van mishandeling tegen zijn ex-vriendin ontkend. Het voormalige stel was tussen 2007 en 2018 samen. Deze openbare excuses markeren een belangrijke stap in zijn proces van zelfreflectie en verantwoordelijkheid nemen voor zijn daden.