Schokkende beelden opgedoken mishandeling Cassie door P. Diddy in hotel (VIDEO)

Schokkende beelden zijn opgedoken die rapper en platenbaas Sean “P Diddy” Combs tonen terwijl hij zijn (destijds) vriendin, Cassie Ventura, mishandelt in een hotel.

De video heeft geleid tot een storm van verontwaardiging op sociale media, met veel fans die Combs veroordelen voor zijn gewelddadige gedrag. Dit incident brengt ook eerdere beschuldigingen van huiselijk geweld tegen Combs weer aan het licht.

Wie is P Diddy?

Sean Combs, beter bekend als P Diddy of Puff Daddy, is een Amerikaanse rapper, zanger, songwriter, platenbaas, acteur en modeontwerper. Hij is de oprichter van het platenlabel Bad Boy Records en heeft een geschat vermogen van meer dan $800 miljoen. Combs heeft zes Grammy Awards gewonnen en is een van de meest succesvolle artiesten en ondernemers in de hiphopindustrie.

Naast zijn muzikale carrière is Combs ook bekend om zijn flamboyante levensstijl en zijn relaties met beroemdheden. Hij heeft gedate met Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Naomi Campbell. Combs heeft ook zes kinderen uit verschillende relaties.

Het is nog onduidelijk wat de juridische gevolgen van dit incident zullen zijn. Combs heeft nog geen commentaar gegeven op de video.