Rapper Bigidagoe door AT van straat geplukt na ‘snatchen chains’ bij ruzie met Chivv (VIDEO)

De Amsterdamse rapper Denzel S. alias Bigidagoe is door een arrestatieteam van straat geplukt.

In een lopend onderzoek heeft de districtsrecherche van Amsterdam Oost op 12 en 13 februari drie mannen aangehouden op verdenking van onder meer diefstal. De verdachten zijn Amsterdammers in de leeftijden van 23, 25 en 27 jaar oud. Eén van de verdachten is rapper Bigidagoe. Hij kwam eerder ook al in het nieuws nadat hij werd neergeschoten.

Het Arrestatieteam (AT) is ingezet om de aanhoudingen te verrichten. Twee verdachten zijn aangehouden op vrijdag 12 februari in de middag op de Karspeldreef. De derde verdachte is in de nacht van 12 op 13 februari aangehouden in een woning in Zuidoost, aldus een woordvoerder van de politie. De verdachten zitten in beperkingen wat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. In dit stadium kan er daarom nog geen nadere informatie gegeven worden over de rol van de aangehouden verdachten in dit onderzoek.

Er speelt momenteel een ruzie tussen rapper Bigidagoe en Chivv. Er is door Chivv een disstrack ‘Chain Swap’ gedropt waarin gesproken wordt over het snatchen van chains. Of de zaak hierom draait wil de politie noch bevestigen noch ontkennen. Het onderzoek is in volle gang. Hieronder een video van de aanhouding van Bigidagoe en daaronder het nummer ‘Chain Swap’ van Chivv.