Rapper Bartofso na acht jaar weg bij platenlabel Wilde Westen

Rapper Bartofso is na acht jaar weg bij platenlabel Wilde Westen.

Dat heeft de rapper laten weten op Instagram. Eerder werd al bekend dat Knaller bij Wilde Westen is weggegaan en een andere pad in is geslagen. Hij tekende bij het label van rapper 3robi, Spow Business. Bartofso gaat een andere weg op en gaat zijn muziek in eigen beheer uitbrengen. Hij is independent gegaan en heeft zijn eigen platenlabel ‘3000 entertainment’ opgericht.

‘Via deze weg wil ik jullie mededelen dat ik na 8 mooie jaren Wilde Westen heb verlaten. Mijn dank is groot voor wat ik heb kunnen meemaken/uitbrengen bij dit label. Ook waardeer ik alle diensten die voor mij zijn verricht door de jaren heen.Daarnaast wil ik jullie, de fans en me naaste erg bedanken voor de eeuwige support. De route die ik ga bewandelen is een nieuwe uitdaging voor mij en ik hoop via deze weg mijn doelen te bereiken.’ Aldus Bartofso.