© YouTube / Videoland

Oom Ali B haalt hard uit: ‘Iedereen in de familie haat jou…geldwolf’ (VIDEO)

De oom van Ali B heeft een video online gezet waarin hij hard uithaalt naar zijn neef.

Het filmpje is viral gegaan en daarin zou een oom van de rapper aan het woord zijn. Het is duidelijk dat de man niet blij is met hoe Ali B over zijn vader, de broer van de boze oom in de viral video, spreekt. ‘In de film probeert hij de familie Bouali te bekritiseren. Vooral zijn vader, die hij zelf helemaal niet kent, eigenlijk had Ali B over zijn moeder moeten praten. Hoe zij is en hoe zij hem echt heeft opgevoed. Die waarheid moet eens naar boven komen.’ Aldus de oom. Hij noemt het een schande dat hij zo over hem praat.

‘Iedereen in de familie haat jou op dit moment en iedereen praat over jou Ali, van: wij zien hem op dit moment liever dood dan levend. Dus wij, de familie Bouali, ontkennen alles wat je over ons familielid zegt. Het is onze broer en jouw opa uit Marokko, die vervloekt jou.’ De boze oom claimt verder dat de familie stappen zullen gaan nemen. Wat dat dan is wordt niet bekendgemaakt.

Ali B en zijn management hebben inmiddels gereageerd via RTL Boulevard. ‘Ali sluit zich aan bij hetgeen hij in zijn documentaire zegt over hoe hij zijn vader graag herinnert. Meer wil hij er niet over kwijt. Hij richt zich op zijn gezin en positieve zaken.’ Of het daadwerkelijk om de oom van Ali gaat, wil het management geen antwoord geven.