Meek Mill
© Instagram (@meekmill)

Multimiljonair Meek Mill onder vuur na vragen om kleine korting in buurtwinkel (VIDEO)

Meek Mill is viraal gegaan op sociale media vanwege een video waarin hij om korting vraagt in een winkel.

In de video is te zien hoe Meek aan de medewerker achter de toonbank vraagt of hij korting kan krijgen op een reeks producten. Het leek erop dat Meek drankjes en snacks (en wiet in kleurrijke pakjes) op de toonbank had staan en hij vroeg wat voor totaalprijs de medewerker “kon maken.” In de achtergrond is een andere persoon te horen die vraagt of de winkel kortingen geeft.

Dit incident komt kort nadat Meek in opspraak raakte voor het onderhandelen over prijzen met een verkoper van sneakers tijdens een evenement. Hij sprak met de verkoper over de prijzen en merkte op: “Ik zou deze nu in de winkel kunnen kopen voor $ 300. Dat is geen goede deal. Ik zal het van je kopen. Misschien kom ik terug om meer te kopen. Nu ga ik naar de volgende tafel en geef misschien $ 5.000 uit.”

Meeks recente onderhandelingen hebben tot verdeelde reacties op sociale media geleid, waarbij sommigen kritiek uiten op zijn gedrag en anderen het als normale onderhandelingspraktijken beschouwen. Het incident heeft een discussie aangewakkerd over de grenzen van beroemdheden die kortingen vragen en hoe ze omgaan met lokale bedrijven.