© YouTube

MMA-vechter McGregor maakt UFC kampioenen Islam en Volkanovski belachelijk

MMA-vechter Conor McGregor vond het weer eens nodig om wat beledigingen richting collega’s Islam Makhachev en Alexander Volkanovski te gooien en de twee belachelijk te maken.

McGregor zelf heeft al een tijdje niet meer gevochten en lijkt dan ook met pensioen. Maar in zijn geval weet je het echter nooit en kan hij zomaar weer terugkomen. De Ier houdt zich in ieder geval nog wel met de sport bezig. Zo was hij dit weekend niet al te positief over de gevechten van beide vechtsporters.

McGregor zegt niet onder de indruk te zijn van Islam en een stijl te hebben ontwikkeld om hem te verslaan. ‘I have built all the tools to beat this style now versus before. Experience vs. s***. Face breaking shots from clinch and baby brain batter shots from bottom. And the rest of my repertoire yous know. Steel left leg. Cannon back hand. Wrist control.’ De betreffende tweet is inmiddels verwijderd. Ook vond hij het nodig om de trainer en mentor van Islam te beledigen.

Zelfs Alexander Volkanovski, de titelhouder in de Featherweight division, kreeg ervan langs van McGregor. Hij reageerde met een uitspraak van de Ierse vechter zelf: ‘Winners focus on winning. Losers focus on winners’