© Instagram

Mike Tyson woest over nieuwe serie op Hulu: ‘ze hebben mijn verhaal gestolen’

Mike Tyson is niet blij met de serie Mike over zijn leven op Hulu.

Volgens de oud-bokser heeft platform Hulu zijn levensverhaal gestolen zonder enige financiële vergoeding. ‘Laat Hulu je niet voor de gek houden’, schrijft de 56-jarige Tyson op Instagram. ‘Ik steun hun verhaal over mijn leven niet. Het is niet 1822. Het is 2022. Ze hebben mijn levensverhaal gestolen en me niet betaald. Voor Hulu-managers ben ik gewoon een n%$#@ die ze op de veiling kunnen verkopen.’

Iron Mike sprak in februari 2021 al zijn ongenoegen uit, toen de serie werd aangekondigd. Volgens Hulu wilden ze een zo neutraal mogelijke serie over Tyson’s leven maken. Wel apart om een levensverhaal te maken over iemand en diegene dan niet te betrekken bij het project.

Tyson kwam in april nog in het nieuws voor iets heel anders. De oud-bokser had op een vlucht van San Francisco naar Florida een medepassagier in het gezicht geslagen. Volgens omstanders werd Tyson herhaaldelijk lastiggevallen door de man waarna hij op een gegeven moment besloot uit te halen.