Man die vastzit voor inbraak bij Eminem was al tijdje op zoek naar de rapper

Een man die recent werd opgepakt voor een inbraak bij Eminem blijkt al eerder op ‘bezoek’ te zijn geweest.

De 26-jarige Matthew David Hughes wist eerder vorige maand langs de beveiliging van Slim Shady te glippen en gooide een keukenraam in. Vervolgens is hij de woning in gegaan waarna er een alarm is geactiveerd. Eminem schrok wakker en trof Hughes in zijn woonkamer aan. De beveiliging kwam snel ter plaatse en heeft de verdachte vastgehouden en de politie ingeschakeld.

In juni 2019 was de man ook al op zoek naar Eminem. De verdachte is naar een voormalige woning van de rapper gegaan en gooide een ruit in. Toen de bewoner naar buitenkwam gaf Hughes aan op zoek te zijn naar Eminem. De bewoner vertelde hem dat de rapper niet meer woonde in het pand in Rochester Hills. Hughes liep weg, maar brak vervolgens alsnog in op de tweede verdieping. De politie vond hem na onderzoek verstopt onder een bed en kreeg een celstraf van negentig dagen.

Ook kreeg hij een boete van 1400 dollar die hij niet betaalde, waardoor er een arrestatiebevel voor hem werd uitgevaardigd. Na de tweede inbraak van vorige maand zit de verdachte nu vast in afwachting van een rechtszaak.