Lil Kleine

Lil Kleine betreurt mishandeling ex-vriendin in documentaire “Jorik” maar ‘kan gebeuren’

In de documentaire “Jorik” blikt rapper Lil Kleine terug op het incident waarbij hij zijn ex-vriendin Jaimie Vaes aan haar haren uit een auto sleurde. Hoewel de rapper betreurt wat er is gebeurd, geeft hij aan dat zulke incidenten “kunnen gebeuren in een relatie.”

Bij het terugzien van de video van de mishandeling zegt Jorik Scholten (de echte naam van Lil Kleine): “Was dit nou maar nooit gebeurd allemaal, hè.” De beelden, gefilmd door een beveiligingscamera, werden gedeeld door Vaes met vlogger Yvonne Coldeweijer.

Lil Kleine erkent dat het een “kut” situatie is, maar zegt dat hij begrijpt dat zoiets kan gebeuren in een relatie, vooral gezien de heftige woorden die werden uitgewisseld. Hij insinueert dat Vaes wist dat er een camera was en vooraf had besloten de beelden te lekken.

Hoewel de rapper de verantwoordelijkheid voor zijn fout op zich neemt, benadrukt hij de ongezonde aard van hun relatie, waarin veel ruzies plaatsvonden. Jaimie Vaes heeft ervoor gekozen niet in de documentaire te verschijnen en heeft nog niet gereageerd op de opmerkingen van Lil Kleine. De rechtszaak over de mishandeling is nog gaande.