Lange Frans is coronaregels helemaal zat en schudt tientallen personen hand

Lange Frans is alle coronaregels helemaal zat en heeft tijdens een demonstratie met tientallen mensen de handen geschud.

De 39-jarige Frans Christiaan Frederiks besloot tijdens de demonstratie op het Museumplein om een punt te maken. De rapper schudde de hand van tientallen personen. ‘We stonden hier tegen de spoedwet en draconische maatregelen van de regering’, aldus Lange Frans tegen AT5.

De rapper vindt alle maatregelen rond het coronavirus maar niets en besloot zich aan te sluiten bij de demonstratie. Het protest trok rond de tweehonderd mensen en was georganiseerd door het nachtleven, die nog steeds niet open kunnen sinds het versoepelen van de coronamaatregelen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Rapper Lange Frans heeft vanmiddag op het Museumplein gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. Op de demonstratie kwamen zo'n tweehonderd mensen af. De rapper liet niet alleen in woord, maar ook in gebaar merken niets met de regels op te hebben. Ook neemt hij uitgebreid de tijd om met fans op de foto te gaan en hen te omhelzen. 'Ja, ik heb de meeste mensen de hand geschud', zegt Lange Frans tegen AT5. 'Het was een heerlijk samenkomen met vrienden en familie. We stonden hier tegen de spoedwet en de draconische maatregelen van de regering.' De rapper zegt verder niet het gevoel te hebben daarmee iemand in gevaar te brengen. 'Zolang onze minister Grapperhaus kan knuffelen op z'n eigen bruiloft, dan kunnen wij dat ook. Als de minister van Veiligheid en Justitie dat doet is hij blijkbaar niet tegen samenkomen. En dat zijn wij ook niet.' #AT5 #Amsterdam #Nieuws #Demonstratie #Museumplein #LangeFrans 📸: Youtube: Donna van der Horst

Een bericht gedeeld door AT5 (@at5.nl) op