French Montana trakteert zichzelf op snelle en peperdure Bugatti
© Instagram (@frenchmontana)

French Montana jaar nuchter na opname in ziekenhuis voor verslaving pijnstillers

De Amerikaanse rapper French Montana heeft al een jaar geen alcohol en drugs gebruikt.

De rapper werd vorig jaar plotseling opgenomen in het ziekenhuis en lag daar bijna twee weken voor behandeling. Dit kwam doordat hij uitgeput was maar ook vanwege een verslaving aan pijnstillers en overmatig drankgebruik. De 36-jarige Karim Kharbouch, zoals de rapper officieel heet, meldt in XXL dat hij pijnstillers slikte om langer door te kunnen gaan.

‘Ik denk dat 90 procent van de muzikanten dat doet’, aldus French Montana. ‘Ik deed veel te lang veel te veel en nu is nuchter zijn mijn nieuwe high.’ Na zijn ziekenhuisopname besloot de rapper om zijn leven te beteren en wat gezonder te gaan leven.

‘Ik heb twee stappen teruggezet, geen nieuwe muziek gemaakt, ben weggebleven van sociale media. Het was een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan, om te stoppen met al die dingen. Ik heb sindsdien geen druppel alcohol meer gedronken.’