Eerste beelden van Netflix docu rond MMA-vechter Conor McGregor (VIDEO)

Netflix heeft beelden vrijgegeven van een trailer van de nieuwe documentaire rond MMA-vechter Conor McGregor.

Conor McGregor raakte zwaar geblesseerd tijdens zijn gevecht tegen Dustin Porier. Het gevecht eindigde abrupt nadat McGregor zijn enkel brak in de eerste ronde. Na de blessure dachten zowel McGregor als de buitenwereld dat het over was voor de Ierse MMA-vechter.

Netflix heeft het herstelproces van McGregor gevolgd en vastgelegd in de nieuwe documentaireserie genaamd “Forever McGregor”. De serie toont de emotionele en fysieke strijd van McGregor om weer op de been te komen na de blessure.

Vanaf 17 mei is de serie te zien op Netflix, maar vandaag heeft de streamingdienst alvast een eerste kijkje gegeven in de serie met een korte teaser trailer. Hierin zien we McGregor die zich vastberaden voorbereidt op zijn terugkeer in de octagon.

Met “Forever McGregor” krijgen fans een uniek kijkje achter de schermen van het herstelproces van een van de grootste MMA-vechters van dit moment. Het belooft een emotionele en inspirerende serie te worden, waarin McGregor zijn strijd tegen tegenslagen laat zien en zijn vastberadenheid om terug te komen op het hoogste niveau.