small judge gavel placed on table near folders
Photo by Sora Shimazaki on Pexels.com

Drugsdealer krijgt 17,5 jaar cel voor leveren fentanyl pillen Mac Miller

De drugsdealer die indirect pillen leverde aan Mac Miller, is veroordeeld tot 17,5 jaar cel.

Stephen Walter is schuldig bevonden voor het in 2018 leveren van pillen met fentanyl. De rapper kwam hierdoor in combinatie met cocaïne en alcohol door te overlijden. De verdachte had eerder al een deal gesloten met justitie. Hij zou zeventien jaar opgelegd krijgen. Omdat de straf volgens federale richtlijn te laag is, heeft de rechter 17,5 jaar cel opgelegd.

‘Mijn acties hebben grote consequenties gehad en daar heb ik enorm spijt van. Ik ben niet een persoon die andere mensen pijn wil doen’, zei hij. ‘Maar ik neem verantwoordelijkheid voor mijn daden.’ Een andere drugsdealer kreeg eerder in de zaak rond Mac Miller al 11 jaar van de rechtbank. Miller overleed op 7 september 2018 op 26-jarige leeftijd.